Hasselblad erhvervsrengøring tilbyder professionel rengøring i københavn, Storkøbenhavn og efter aftale, og påtager os gerne både mindre og større opgaver inden for rengøring af:

 • Virksomheder
 • Kontorlokaler 
 • Butikker
 • Klinikker
 • Skoler og Institutioner 
 • Rengøring efter renovering
 • Flytterengøring
 • Trappevask
 • Vinduespolering
New Coworking Office Interior With City View, Daylight And Equip
Brick Office, Arch Windows Corner

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvilke ønsker du har til din rengøring, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud, efter vi har besøgt jeres virksomhed, skole eller institution og har forventningsafstemt opgavens omfang.

Vi har stor respekt for vores kunders ønsker og forventninger til vores arbejde. Vi tilbyder en individuel aftale, som passer præcis til jeres behov, og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Brug enten kontaktformularen her på siden, send os en mail på malene@hasselbladerhvervsrengoering.dk, eller ring på tlf. 20301016  – måske er vi lige ude at gøre en virksomhed eller institution ren og lækker, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Modern Coworking Office Interior With Panoramic City View And Da
nastuh-abootalebi-284884-unsplash

Professionel rengøring af din virksomhed.
Erhvervsrengøring er en tillidssag, på den måde at forstå ,at vi som oftest kommer hos jer, når I ikke selv er der. Derfor er det vigtigt at vi kan stole på hinanden. Stole på at vi er ærlige og ordentlige mennesker som sørger for at udfører det aftalte arbejde. I den forbindelse er det også vigtigt at I som kunde, viser den tillid der er nødvendigt for et godt samarbejde.

Hasselblad Erhvervsrengøring sætter en ære i at udføre et grundigt og ordentligt stykke arbejde ved rengøring af erhverv. Vi lytter til dine ønsker og behov, og følger løbende op på, om du er tilfreds med vores service.

Når du laver en aftale med Hasselblad Erhvervsrengøring, får du udover top professionel kvalitetsrengøring også altid:

 • Kravspecifikation med dine ønsker
 • Logbog, som du kan bruge til at videregive dine ønsker til rengøringen af dine erhvervslokaler
 • En fast kontaktperson, der har det fulde ansvar for din aftale
 • Løbende evaluering og opfølgning på rengøringen i din virksomhed

Forventningsafstemning er nøgleordet, til en tilfredsstillende kvalitet som kan leveres af Hasselblad Rengøring. Det er i denne proces nødvendigt at det bliver afstemt hvor meget og hvilken form for rengøring der skal udføres og til hvilket beløb. Det er klart at jo mere rengøring man forventer at få udført, jo mere indflydelse har det også på den afgivne pris.

Et godt indeklima kan gøre underværker

En ren og ordentlig arbejdsplads er vigtig for indeklimaet og arbejdsmiljøet. Det kan være med til at øge produktiviteten og humøret hos medarbejderen, samtidig med, at det får arbejdspladsen til at fremstå professionel og inspirerende overfor både kunder, personale og samarbejdspartnere – og skal derfor ikke undervurderes.

Mange overser vigtigheden af at have et godt indeklima, med frisk luft og rene omgivelser på arbejdspladsen. De tænker ikke over, at kombinationen af lukkede vinduer, mange mennesker på ét sted og mangelfuld rengøring, kan resultere i tung og trættende luft, som nedsætter energiniveauet og gør medarbejderne mere modtagelig for sygdom. Derudover, er lokaler der ikke bliver gjort grundigt eller ofte nok rent, det perfekte sted for bakterier og vira som spredes ud på arbejdspladsen. Både skriveborde, telefoner, dørhåndtag, køkken og toilet, er bakteriebomber, og da du ikke kan se bakterierne, er du nødt til at sørge for, at dit kontormiljø, produktionslokale , institution eller klinik er gjort ordentligt rent, så alle kan trives der.