Hos Hasselblad Erhvervsrengøring, går vi meget op i miljøbeskyttelse og bæredygtighed, da vi ønsker at bidrage til at tage ansvar for miljøet. Det er både et resultat af danskernes øgede bevidsthed om at passe på naturen og bruge miljørigtige produkter, og det er et udtryk for vores grundfilosofi; at have respekt for mennesket, naturen og miljøet. Derfor fokuserer vi på social ansvarlighed – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og de services vi udfører.

nastuh-abootalebi-284884-unsplash
New Coworking Office Interior With City View, Daylight And Equip

Hos Hasselblad Erhvervsrengøring forsøger vi hele tiden at reducere den miljømæssige belastning, som rengøring medfører. Derfor er vi altid opdateret på, hvilke nye miljøvenlige rengøringsprodukter, der findes på markedet.

Vi ved, at kernen til en sund virksomhed, er sunde og glade medarbejdere. Derfor forsøger vi altid at skabe trygge rammer for vores medarbejdere, så de glæder sig til at møde på arbejde hver dag. Omvendt har vi også en forventning om, at vores medarbejdere yder deres bedste, og skaber værdi, tryghed og resultater for vores kunder. Vi forventer også, at vores samarbejdspartnere og kunder er aktivt deltagende i, at vores personale trives på de arbejdspladser hvor de hver dag eller aften møder op og engageret udfører deres arbejde.

Vælger du os som rengøringsfirma, kan du altid være sikker på, at din virksomhed bliver rengjort med de mest skånsomme og miljø rigtige produkter på markedet, som samtidig også er de mest skånsomme for vores medarbejdere – og for dig.

Vi leverer med andre ord rengøring, der giver et ordentligt indeklima og giver miljøet, naturen og mennesker de bedste forudsætninger for at trives.